Medisch en Verzorging blog

Sporten in Hoofddorp bij crossfit Hoofddorp

Sporten in Hoofddorp bij een hybride sportschool doe je bij Crossfit Hoofddorp. Bij CrossFit Hoofddorp zijn zij er namelijk in geslaagd om de meeste effectieve en populaire trainingsmethodes onder een dak te plaatsen, zodat iedereen van ieder niveau en leeftijd zelf kan verbeteren, fitter en gezonder worden. De professionele fitness coaches trainen en leiden de klant op volgens de visie van de sportschool de garant staat voor goed en gezond leven. 

Onderscheid met andere sportscholen

Wat Crossfit Hoofddorp onderscheid met andere sportscholen is dat je door middel van een basisprogramma samen leert met de fitness coaches, zodat je jezelf niet doorsnee work outs gooit. Hierdoor zul je een relatie met je coach opbouwen die constant met je samenwerkt om jouw persoonlijke fitnessdoelen te kunnen bereiken.  Wanneer je lid ben geworden wordt er 4 keer per jaar een personal coach meeting gepland om jouw doelen te bespreken en advies te geven voor de aankomende periode. Crossfit Hoofddorp heeft al meer dan 10 jaar ervaring in hetgeen dat zij doen, zij hebben hierdoor geleerd hoe ze mensen fitter krijgen, gemotiveerd houden en bovenal blessurevrij!. 

crosfit-kids

Jouw persoonlijke training 

De training bij Crossfit Hoofddorp duren ongeveer een uur. Het doel van de training is niet alleen om jouw prestaties maar ook om jouw leven te verbeteren! Door de veel ervaring ie crossfit Hoofddorp door de loop van de jaren heeft opgedaan door de onderdeken en ontwikkelingen kunnen zij jouw uitstekend helpen om jouw persoonlijke fitnessdoelen te behalen. Spreekt jou dit nu ook aan en wil je graag sporen in Hoofddorp? NEem dan snel een kijkje op de website. 

Reacties zijn gesloten.