Medisch en Verzorging blog

De Syneo 5 producten van zweetikveel

Syneo van hoogwaardige kwaliteit die erg effectief is tegen overmatig zweten. Al jouw syneo 5 producten tegen zweet vind je bij Zweetikveel. Dit bedrijf is al erg lang werkzaam om samen met haar klanten de strijd tegen overmatig zweet aan te gaan. 

Wat is zweet nu eigenlijk?

Zweet is bedoeld om het lichaamstemperatuur van een mens op peil te houden. Door het verdampen van de vocht op de huid zal het lichaam afkoelen. Zweten gebeurd dus in je gehele lichaam. Om het overmatig zweet tegen te gaan zijn er producten zoals de syneo 5.  Dit is een bedrijf is al meer dan 50 jaar werkzaam is. 

zweten

Het merk Syneo 

In 1995 is er een samenwerking met een apotheek gevormd die een erg effectief middel tegen zweet had gevonden. Dit middel was helaas erg gebruiksvriendelijk omdat het een slechte invloed had op de huis. Syneo en de apotheek besloten daarom om de handen ineen te slaan om een effectief en huidvriendelijk product te ontwikkelen. Na een tweejarig onderzoek hebben ze in samenwerking een middel ontwikkeld die erg effectief is tegen zweet en erg huidvriendelijk is. 

Telefonisch contact voor vragen en advies

Het vinden van een goed middel tegen zweetvoeten kan lastig zijn. Het bedrijf is daarom ook telefonisch bereikbaar voor vragen en advies wanneer een klant hier de behoefte naar heeft. De klant zal dan persoonlijk worden geholpen door een expert die erg veel expertise heeft. Deze expert kan je dan uitermate goed helpen met het vinden van het juiste product.

Reacties zijn gesloten.