Medisch en Verzorging blog

Meer rust in je lichaam en geest?

Wil je ook leren hoe je jouw lichaam en geest meer kunt ontspannen? In deze blog vertellen we je waar je moet zijn.

Wil je graag meer innerlijke rust in je brein, lichaam en geest? Brainspa helpt je om ongewenste automatische patronen te doorbreken waardoor je meer controle hebt over de ontspanning van het lichaam en de balans in je brein. Het gevolg hiervan is dat er meer inzicht en controle hebt over je innerlijke emotionele en denkprocessen. Hierdoor voel je je vrijer.

Hoe gaat het in zijn werk?

Iedereen is anders. Daarom hanteert Brainspa een persoonlijke aanpak. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt er eerst gekeken of je Brainspa een geschikte partij vindt. Als dit het geval is dan kun je langskomen voor een intake. De intake bestaat een gesprek, een analyse en feedback op de betreffende analyse. De specialisten van Brainspa proberen te eventuele klachten en aandachtspunten te signaleren. Als dit bekend is dan er gekeken hoe het balans in het brein en/of het stressniveau in het lichaam teruggevonden kan worden.

Methoden

Om meer rust te vinden in jouw lichaam, brein en geest wordt er gebruikgemaakt van diverse wetenschappelijk bewezen methoden. Er wordt goed gekeken welke methoden het effectiefst zijn voor jou als persoon. Brainspa geeft je begeleiding om te werken aan bewustwording van het samenspel van lichaam en geest. Daarbij leer je hoe je hier zelf meer controle over kan krijgen. De behandeltrajecten bestaan over het algemeen uit vier dagen waarin drie behandelmomenten worden afgewisseld met rust. 

Voor wie?

Brainspa biedt voor diverse doelgroepen trajecten aan. Zo kunnen volwassenen hier terecht, maar zijn er ook speciale trajecten voor kinderen. Daarbij zijn er ook unieke trajecten voor bedrijven. Op de website van Brainspa ontdek je precies wat de mogelijkheden zijn.

Meer weten?

We snappen dat je na het lezen van deze blog nieuwsgierig bent geworden naar wat Brainspa voor jou kan betekenen. Als je meer wilt weten dan raden we je aan om eens een bezoekje te brengen aan de website. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met het bedrijf en je wordt verder geholpen.

Reacties zijn gesloten.