Medisch en Verzorging blog

Leer gezond en goed bewegen

Bewegen is goed voor je lichaam en de gezondheid. Maar wanneer je pijn of klachten hebt bij het bewegen beperkt dit de vrijheid. In het ergste geval kun je bepaalde bewegingen niet meer doen, of ben je belemmerd in je dagelijks leven bij het bewegen. In veel gevallen komt dit door niet voldoende kennis hoe je moet bewegen, of verkeerd bewegen waardoor gewrichten op een andere manier worden belast. Fysiotherapie Veenendaal helpt je om deze klachten te verhelpen zodat je weer vrij bent in het bewegen. Of je nu beginnende klachten hebt, of al een hele tijd kampt met problemen. Wil je werk maken van je beperkingen en weer sporten of alle bewegingen pijnvrij maken maak dan snel een afspraak.

Fysiotherapie Veenendaal

Advies of een behandeling

Je hoeft niet direct een afspraak te maken met Fysiotherapie Veenendaal. Het is ook mogelijk om eerst advies te vragen over het bewegen wanneer je klachten ervaart. Bij heel veel mensen is een verkeerde houding de boosdoener van de klachten, men gaat anders bewegen om zich comfortabeler te voelen. Maar het tegendeel wordt in de meeste gevallen bereikt, langzaam nemen de klachten de overhand tot men niet anders kan dan hulp te zoeken. Een persoonlijk behandelplan helpt je van de klachten af, oefeningen en professionele massages zorgen ervoor dat je weer kunt bewegen als voorheen zonder pijn te ervaren.

Hoe gaat Fysiotherapeut Veenendaal te werk?

Fysiotherapie

Wanneer je besloten hebt om in samenwerking met de fysiotherapeut een behandeling te starten wordt er eerst uitleg gegeven over de klacht. Hierbij word je geïnformeerd hoe je het beste met de klacht om kunt gaan. Natuurlijk zal de fysiotherapeut je behandelen en de gewrichten weer mobiliseren en oefeningen doen om de gewrichten weer op sterkte te brengen. Veel klachten worden veroorzaakt door verkeerde houdingen of een te zware of verkeerde belasting van gewrichten.

Reacties zijn gesloten.