Medisch en Verzorging blog

Helios klinieken

Eind augustus was ik het zat…Altijd maar pijn in mijn rug waar ik al overal mee naar toe was geweest. De neuroloog, de orthopeed, diverse fysiotherapeuten en natuurlijk wel 20 keer bij de huisarts. Niemand leek mij te kunnen helpen en ik zat echt met mijn handen in het haar. Iedere dag pijnstillers slikken is niet te doen. Daar kreeg ik weer pijn van in mijn maag en was steeds misselijk. Een vriend in de familie raadde mij aan om eens op de website van de Helios klinieken te gaan kijken. Een kliniek in Krefeld Duitsland die een prima zorgaanbod hebben.

Helios Klinieken

Geen lange wachttijden en een groot zorgaanbod

Op de website kun je lezen hoe groot het aanbod van zorg is. Mijn rugpijn bleek bij nader onderzoek een hernia te zijn en goed te opereren. Een hernia geeft klachten als uitstralende pijn in een been. Dat was bij mij ook het geval. De MRI scan wees uit dat er een hernia zat in de onderrug. Het kan ontzettend pijnlijk zijn en geeft heel veel verschillende symptomen. Zo kon ik niet goed meer de trap op lopen en werd ik elke nacht wakker van de pijn in mijn been. Plotseling wordt je dat zat en daar de huisarts mij niet goed begreep ben ik op eigen houtje verder gegaan met de procedure om in ieder geval wat helderheid te krijgen.

Klinieken

Nederlands sprekende medewerkers

Het is prettig om tijdens het hele proces te worden bijgestaan door Nederlands sprekende medewerkers. Mijn Duits is ronduit slecht, maar ik wil toch graag van alles op de hoogte zijn. Ik werd echt met respect geholpen en aan de hernia geopereerd. Ook de nazorg is prima geregeld. Wachttijden zoals in Nederland van 3 maanden, zijn in de Helios klinieken niet aan de orde. Je bent snel aan de beurt. Kijk voor alle informatie op de website.

Reacties zijn gesloten.