Medisch en Verzorging blog

Zoekt u een goede schoonheidssalon Wageningen

Bent u op zoek naar een goede schoonheidssalon Wageningen? Dan bent u aan het goede adres bij Joke Elerie Schoonheidsinstituut. Bij Joke Elerie Schoonheidsinstituut hebben ze vele behandelingen. Ze hebben wellnes en gewone beauty arrangementen. Ze hebben arrangementen van Basic tot Special Beauty arrangement. In het basis arrangement valt: een Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, vapozone, dieptereiniging of harsen of verven van de wimper en wenkbrauwen of een gezichts-/nekmassage en een masker. Bij het speciale arrangement moet u denken aan: een extra kuurbehandeling of vochtbehandeling of anti wrinkle behandeling of antistress of repair lift. Verder zit er in dit arrangement ook nog een gezicht- en nek massage en make up. Ook hebben ze leuke kortingsacties. 

Een fijne schoonheidsinstituut ervaring

Ik ben al naar vele schoonheidssalons en instituten geweest, maar deze ervaring was echt het best alle behandelingen die ik heb gehad. De behandelingen zijn heel fijn en ik heb er echt van genoten. De behandelingen worden heel professioneel uitgevoerd. Ik zou zeker aanraden om een keer langs te gaan bij Joke Elerie Schoonheidsinstituut. Ze werken heel precies en het zijn gezellig mensen die professioneel te werk gaan. Ik ga zeker weer een keer langs als het nodig is.

dermalife_spa

Meer te weten komen over de mogelijkheden bij Joke Elerie Schoonheidsinstituut

Wilt u meer te weten komen over de het Joke Elerie Schoonheidsinstituut, over zijn behandeling en vooral de leuke acties. U kunt ze contacteren via de telefoon op 06 42498141. Ook kunt u natuurlijk even langsgaan bij het Joke Elerie Schoonheidsinstituut.

Reacties zijn gesloten.