Medisch en Verzorging blog

Zadelkruk zorgt voor voldoende comfort

Wist jij dat een zadelkruk bedoeld is om je werkhouding op de juiste manier te houden? Voorheen zat ik op een gewone stoel en begon toch al vrij snel te merken dat ik last kreeg van mijn rug. Doordat ik zo onwijs veel last kreeg ging ik anders zitten en dat is natuurlijk ook niet goed. Zodoende heeft mijn werkgever mij de opdracht gegeven om op het internet te gaan zoeken naar een andere stoel. Met name een stoel die flexibel is, maar ook mijn lichaam ondersteund.

De zadelkruk gevonden

Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar een geschikte stoel of kruk die mijn lichaam kan ondersteunen tijdens het werk. Al vrij snel ben ik terecht gekomen bij een zadelkruk. Deze kruk ondersteunt perfect en bovendien zijn de kosten aan de lage kant. Ik heb er voor gekozen om op de website van 123zadelkruk.nl mijn bestelling te plaatsen.

Snelle levering

In een mum van tijd was de bestelling geplaatst en hoefde ik alleen maar te wachten totdat het werd bezorgd. De levering werd in nog geen twee dagen geleverd en ik kon er al meteen gebruik van maken. Eigenlijk lijkt het ook echt wel op een zadel en dat zit onwijs goed.

Vanaf het moment dat ik deze kruk in gebruik heb merk ik enorm veel verschil. Mijn rug is minder belast en mijn benen zijn niet meer zo vermoeid aan het einde van de dag. Aangezien ik erg tevreden ben over deze kruk heeft mijn werkgever dit aangeschaft voor iedereen. Dé uitkomst als je een goede werkhouding wenst te hebben.

Reacties zijn gesloten.