Medisch en Verzorging blog

Voortaan ook online je medicijnen bij de apotheek bestellen

Langere tijd was de apotheek de enige plek waar je medicijnen kon kopen. Met een doktersrecept kon je er terecht voor medicatie als Oxazepam, Xanax en Ritalin. Door het internet is er in de apothekerswereld veel veranderd. Zo bestellen steeds meer mensen hun medicijnen bij een online apotheek.

Zonder doktersrecept

Het aantal online apotheken op het wereldwijde web neemt sterk toe. Ze hebben hun populariteit te danken aan de lage prijzen waarmee ze de medicijnen aanbieden. Bovendien is er voor bepaalde medicatie niet eens een doktersrecept nodig. Zo kun je onder andere Ritalin en Methadon zonder bemoeienis van de huisarts bestellen. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je bepaalde medicijnen in huis wilt halen.

Geschikt voor allerlei klachten

Net als bij de gewone apotheek vind je in de online variant medicijnen voor allerlei klachten, ziektes en stoornissen. Denk aan stress en slapeloosheid, maar ook concentratiestoornissen en angstaanvallen. Ook patiënten met ontwenningsverschijnselen na een alcoholverslaving vinden in de online shop de juiste medicatie. Een groot voordeel is dat ze voor hun geneesmiddelen voortaan niet meer de deur uit hoeven. De online apotheek bespaart dan ook heel wat tijd, geld en moeite.

Hogere aantallen zijn goedkoper

Het bestelproces in de online apotheek verloopt snel en efficiënt. Na het vinden van het medicijn in het assortiment kun je zelf aangeven hoeveel doosjes medicijnen je wilt. Vervolgens voeg je deze toe aan de winkelwagen en klik je op ‘bestellen’. De prijzen staan overigens in een tabel aangegeven. Hoe hoger het aantal medicijnen, hoe lager de prijs.

Reacties zijn gesloten.