Medisch en Verzorging blog

Gladskin Rosacea Gel

Ondanks dat rosacea niet een heel bekend huidprobleem is, heeft toch 20% van de volwassen vrouwen in Europa er last van. De aandoening komt voornamelijk voor bij vrouwen boven de 30 jaar doordat het wordt veroorzaakt door een bacterie die zich vermenigvuldigt naarmate je ouder wordt. Bij rosacea worden bloedvaatjes aan het huidoppervlak verwijd en ontstaan er kleine bultjes en puistjes. Dit geeft een branderig gevoel en is vooral zichtbaar op de wangen, neus, kin en het voorhoofd.

            Ben je in twijfel of je rosacea hebt, of dat je alleen last hebt van couperose? Wanneer je rosacea hebt, heb je regelmatig last van een branderig gevoel, zijn je ogen snel geïrriteerd, heb je veel kleine puistjes die niet uitgedrukt kunnen worden en zie je kleine bloedvaatjes aan het huidoppervlak liggen. Rosacea wordt erger wanneer het niet behandeld wordt. Wees er dus op tijd bij!

            De Gladskin Rosacea Gel is een effectieve rosacea bestrijder. De gel weet alleen de slechte bacteriën aan te pakken die de huidaandoening veroorzaken. De goede bacteriën blijven leven, waardoor de huid in staat is om te herstellen. Andere gels en crèmes doden vaak ook de goede bacteriën, waardoor genezing van de huid niet meer mogelijk is.

            Je brengt de Gladskin Rosacea Gel aan op een schone huid, twee tot drie keer per dag. Laat het vijf tot tien minuten intrekken en verwijder vervolgens eventuele restjes. De gel trekt door tot diep in de huid waardoor het een optimaal resultaat biedt. Na één dag zal je al resultaten zien en na zes weken is je rosacea aanzienlijk verminderd of zelfs helemaal verdwenen.

            De gel is erg fijn in gebruik en bevat geen zuren, parfum, alcohol, lanoline en parabenen. Het maakt de huid rustig en bestrijdt direct het meest zichtbare gevolg van rosacea: rode vlekken. Ook jeuk, een branderig gevoel en irritaties zullen verminderen of zelfs compleet verdwijnen. Doordat de slechte bacteriën worden gedood, krijgen ontstekingen niet meer de kans om te ontstaan. Het mooie van de Gladskin Rosacea Gel is dat het op een natuurlijk wijze de huid geneest van deze vervelende huidaandoening.

            Je koop de Gladskin Rosacea Gel gemakkelijk en snel bij Beautyfashionshop. Hier vind je altijd de beste prijzen, leukste aanbiedingen én een geweldige service. Bij vragen over het product of over rosacea in het algemeen, kan je altijd contact opnemen met onze schoonheidsspecialistes. Zij staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.     

Reacties zijn gesloten.