Medisch en Verzorging blog

Snel terecht en geholpen bij Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal heeft me geholpen met mijn blessure. De manier waarop dat gebeurde vond ik zo prettig dat ik ze wil bedanken via deze blog. Mocht je op zoek zijn naar een fysiotherapeut of een andere zoeken dan adviseer ik je Fysiotherapie de Ellekoot. Misschien moet ik even bij het begin beginnen. Vele zeggen dat sporten gezond en goed voor je is. Hier ben ik het mee eens, totdat je een blessure oploopt. Dat is het risico wat je nou eenmaal loopt. Zo was mijn enkel de plek waar het fout ging. Ik ging er door heen en best goed ook.

Oefeningen

Fysiotherapie Veenendaal wilt je echt helpen

Doordat ik er zo diep doorheen ging waren ze bang dat ik schade had opgelopen aan mijn enkelbanden. Een scheurtje of afgescheurd zou, naast een hoop pijn, ook gips betekenen. Dus met een koel-pack werd ik naar het ziekenhuis gebracht. Na het maken van foto’s en testjes concludeerden ze dat mijn enkelbanden alleen opgerekt waren. Hierbij adviseerde ze me om rust te nemen en vervolgens naar de fysio te gaan. Omdat ik zelf in Veenendaal woon ben ik dus naar fysiotherapie Veenendaal gegaan.

Begeleiding

Zelf ben ik er jaren geleden al eerder bij Ellekoot geweest. Gek genoeg ook voor mijn enkel. Ik had ze gebeld en de situatie kort uitgelegd. De dag erna kon ik al terecht voor mijn eerste sessie. Tegenover me zat een vrolijke dame die mijn korte versie had doorgekregen. Ze wilde eerst meer informatie hebben, voordat ze gericht te werk kon gaan. Aan de hand van haar vragen vertelde ik dus de stappen die ik had genomen na mijn blessure. Aangezien ik nog niet op mijn voet had gesteund begonnen we daarmee. Door middel van de diverse oefeningen kwam er steeds meer gewicht en kracht op mijn enkel te staan. Nu sta ik na zes weken fysio te sporten.

Reacties zijn gesloten.