Medisch en Verzorging blog

Een Crosstrainer heeft veel voordelen

rhodos rhodos2 Een Crosstrainer van Rhodos heeft een hele hoop voordelen, hier ben ik achter gekomen. Ik had namelijk een blessure in mijn knie gewrichten en dat was erg vervelend, aangezien ik erg van sporten hou kon dit dus niet meer. Ik heb een hele tijd bij het ziekenhuis geweest voor verschillende behandelingen en fysio en uiteindelijk kreeg ik de tip om een fitness apparaat aan te schaffen zodat ik toch nog lekker kon bewegen. Het apparaat wat ik hier boven gelinkt hebt was hiervoor de perfecte oplossing, het verlichte de gewrichten namelijk waardoor ik geen last had van mijn knie maar toch lekker fit kon blijven en ging hier dan ook dus danig mee te keer iedere dag en ik moet zeggen dat het echt fijn was.

Bewegen is vrijheidrhodos1

Ik vind dat bewegen vrijheid is en door mijn knie kon ik dus vrijwel niks meer, hierdoor was ik des te blijer met de Crosstrainer. Ik had wel enkele problemen, een van die problemen was de financiële kant omdat ik niet heel veel geld te besteden heb en eigenlijk al helemaal niet aan zo’n ding als dit, gelukkig heb ik na lang zoeken toch een voordelige kunnen vinden bij Rhodos. Hier stond ik best wel versteld van aangezien de apparaten bij andere aanbieders een heel stuk duurder waren.

Reacties zijn gesloten.