Medisch en Verzorging blog

Op zoek naar een schoonheidssalon in Arnhem?

Zoekt u een schoonheidssalon in Arnhem? Zoek dan niet verder. Bij Beautiful you werkt een specialist die veel ervaring heeft in haar werk. Ze beschikt over veel variatie in behandelingen. Ze heeft gezichtsbehandelingen en verwenbehandeling, zodat u altijd de behandeling vindt waar u naar zoekt. Ze heeft een hele overzichtelijke website waar u alle informatie vind die u nodig heeft. Door de weeks is ze altijd open en op de zaterdag is ze de even weken open. 

Mijn ervaring

Mijn ervaring met Beautiful you is heel prettig. Ze neemt de tijd voor je en doet haar werk fantastisch. Ik ben nog nooit zo tevreden geweest over een behandeling. Ik heb bij haar een hot stone massage en een huidverbeterings behandeling gedaan en zou deze zeker nog een keer doen. Ik zou iedereen die in Arnhem en omstreken woont Beautiful you aanraden. En dat voor zo’n scherpe prijs.

gezichtsbehandeling

Interesse?

Beautiful you is gevestigd op Frankenveld 51 in Arnhem. Als u weinig tijd heeft om langs te gaan kunt u natuurlijk ook bellen of een appje sturen naar 026-3890723 of stuur een mailtje naar info@beautiful-you.nl. Ik hoop u snel te zien verschijnen.

Reacties zijn gesloten.