Medisch en Verzorging blog

Haren ontharen doe je bij ontharen Amsterdam!

Ongewenste haren kan erg vervelend zijn. Bij ontharen Amsterdam helpen we elke dag veel mensen met het verwijderen van vervelende ongewenste haren op het lichaam. Zelf ongewenste haren zorgt er vaak voor dat het weer heel snel terug groeit. Bij ontharen Amsterdam hebben wij de beste manier om effectief te ontharen. Met behulp van een speciaal laserapparaat, genaamd de Bios Square Epil verwijderen wij ongewenste haren op het lichaam. Dit is het eerste apparaat dat een vierkant gebied behandeld. Hierdoor is de behandeling extra efficiënt doordat er geen overlap is. Ook neemt het risico op verbranding toe als u kiest voor een andere behandeling.

Waarom bij ontharen Amsterdam?

Laseren kan misschien spannend voor u klinken, maar onze behandelingen zijn pijnloos en uiteraard ook veilig. U hebt dus niets te vrezen wanneer u kiest voor onze behandeling. U kunt een gratis proefbehandeling aanvragen zodat u ervaart hoe onze behandelingen zijn. In totaal zijn er meestal 5 of 6 behandelingen nodig. Met andere technieken zouden dit er 8 tot 12 zijn.

Kwaliteit

Bij ontharen Amsterdam kun je de beste kwaliteit verwachten. Wij hebben veel ervaring met het verwijderen van ongewenste haren op uw lichaam. Wanneer u ervoor kiest om bij ons haren te verwijderen kunt onder andere het volgende verwachten:

  • service
  • efficiënt
  • veilig
  • scherpe prijzen

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de behandeling goed verloopt. Bij ons kunt u rekenen op een veilige en efficiënte behandeling.

Reacties zijn gesloten.