Medisch en Verzorging blog

Zoek je een mondkapjes importeur

Zoek jij een mondkapjes importeur die verschillende soorten mondkapjes kan leveren? Dan kan dit gewoon bij Mondkapjesimport. De mondkapjes die bij mondkapjes import worden geleverd zijn mondkapjes die allemaal CE-gecertificeerd zijn, de mondkapjes zijn dus allemaal veilig in gebruikt en voldoen aan de eisen. 

Welke mondkapjes zijn er?

Er zijn verschillende soorten mondkapjes importeur. Dit heeft te maken met de soorten mondkapjes die er zijn. Zo zijn er mondkapjes die medisch gericht zijn en er zijn ook mondkapjes die speciaal gecreëerd zijn voor het dagelijkse gebruik. 

De mondkapjes voor het dagelijkse gebruik komen in twee varianten, zo is er eentje die tot 8 uur lang kan dragen en eentje die je tot 4 uur lang kan dragen. Beide mondkapjes zijn geschikt voor het dagelijkse gebruik en zijn 1 keer bruikbaar

De medische mondkapjes worden ook aangeboden, ze zijn dagelijks te gebruiken en kunnen 1 keer gebruikt worden. 

Wil je graag nog meer weten over een mondkapjes importeur? of kom je er niet helemaal over uit? neem dan contact op met de klantenservice van mondkapjes import via de mail: info@mondkapjesimport.nl. U krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag.

Reacties zijn gesloten.