Medisch en Verzorging blog

Surf naar de Snurkpagina – Apneu

logo-somnosnore somnodent-300x242Surf zeker eens naar de Snurkpagina – Apneu als je vage, onbestemde klachten hebt die zich overdag uiten maar waarvan de oorsprong onduidelijk lijkt. Ikzelf werd er door mijn vriendin op gewezen dat ik misschien wel eens een apneu zou kunnen hebben door het gegeven dat ik vaak een lange adempauze heb in mijn slaap. Degene die naast je slaapt is natuurlijk bij uitstek degene die je daar op kan wijzen en je erop kan attenderen dat er hier iets aan de hand was. Natuurlijk wist ik wel al dat ik snurkte, zeker omdat ik daar door al mijn vriendinnen in het verleden al op gewezen werd. Bovendien werd ik er zelf ook wel eens wakker van, gewoon puur door mijn eigen gesnurk. Dit verontrustte mij destijds al natuurlijk, maar sinds ik me erover in ben gaan luisteren is die ongerustheid alleen maar toegenomen en ik ben echt blij dat mijn vriendin het bij me opperde, nadat zij er in de krant vaag iets over had gelezen. Zo is er veel meer duidelijk geworden voor mij en dat scheelt gewoon enorm want op die manier kan ik de problemen ook voorkomen.

Reacties zijn gesloten.