Medisch en Verzorging blog

Hypnose & Hypnotherapie Breda

Bezoek aan een hypnose & hypnotherapie Breda kan misschien helpen om je van een vervelende kwaal of pijn te bevrijden. Door op een prettige manier onder hypnose te worden gebracht zal de hypnotiseur je op de juiste manier laten in- en uitademen. Je komt in een soort van diepe ontspanning. Dit geeft je de mogelijkheid om te genezen van vervelende, fysieke klachten. Maar ook stoppen met roken, afvallen, een trauma uit het verleden of faalangst kan met hypnotherapie prima worden behandeld. Het is geen hypnose-sessie wat je nog wel eens op tv ziet. Een knip met de vingers en je bent weer bij je positieven. Zo gaat het in ieder geval zeker niet. Deze hypnose heeft niets te maken met de hypnotherapie die je in Breda kunt ondergaan.

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bijvoorbeeld mensen met zware migraine, door hypnose van deze klacht zijn afgekomen. Ook het hypnotiseren van kinderen met klachten als buikpijn heeft goede gevolgen. Een alcoholverslaving, obesitas en een rookverslaving kunnen met een gerichte hypnose helemaal verdwijnen. Het op de medische manier iemand onder hypnose brengen en hypnotherapie toepassen is absoluut niet mysterieus. Het houdt veel mensen tegen om een hypnose te ondergaan en hun klachten te laten verdwijnen.

Mensen die deze therapie hebben ondergaan zijn enthousiaste mensen die niet meer gebukt gaan onder pijn of verslaving. Wanneer andere behandelingen geen baat hebben zal hypnotherapie de juiste oplossing kunnen zijn.

Sociale angst

Heb je last van het niet in contact kunnen of durven komen met andere mensen? Dat heeft echt invloed op je leven. Door stress of ervaringen als kind in het verleden, kan je een minderwaardigheidsgevoel hebben ontwikkeld. Niet meer durven omgaan met andere mensen voor andere mensen is erg jammer maar wel te genezen. Met een gedegen sessie hypnotherapie zal je gedachtes op een positieve manier worden omgedraaid in het juist wel contact zoeken met je medemens. Het zal je leven verrijken en uit je isolement halen. Je durft weer naar een feestje of een alledaags bezoekje aan een supermarkt is weer fijn om te doen.

Kijk voor alle informatie op de website van hypnose-praktijk.nl te Breda en lees de ervaringen van mensen die onder behandeling zijn geweest in deze praktijk.

Reacties zijn gesloten.