Medisch en Verzorging blog

Geheugen verbeteren met supplementen

Tegenwoordig behoort het gebruik van vitamines en/of kruidensupplementen niet meer tot iets raars of aparts. Het gebruik ervan is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Recentelijk is er nog een onderzoek gepubliceerd dat suggereert dat bepaalde supplementen daadwerkelijk kunnen helpen bij het verbeteren van het geheugen, de concentratie en de algehele hersenfunctie.

KAVA KAVA

Kava Kava helpt tegen stress, angsten en slapeloosheid, deze zouden het verminderen. Het zou tevens ook de mentale focus verbeteren en het bewustzijn aanscherpen. Angsten en stress spelen een grote rol bij geheugenverlies. Volgens onderzoekers is deze stof, geoogst aan de westelijke oceaan, vooral van belang voor ouder wordende volwassenen. Kava Kava heeft veelbelovende resultaten aangetoond in een studie waarbij men deze gebruikten, bij de behandeling van leukemie. De verkoop van deze plant is echter in sommige delen van Europa verboden vanwege de verschillende gezondheidsaspecten.

GINKGO BILOBA

Ginkgo biloba wordt de lucht in geprezen, als het nummer één supplement voor het bereiken van een beter geheugen. Behalve dat deze het geheugen versterkt, is het ook een manier om uw concentratie te verbeterteren en duizeligheid te behandelen. Sommige studies suggereren zelfs dat het gebruikt kan worden om de hersenfunctie te verbeteren van mensen die leiden aan de ziekte van Alzheimer en Age Related Cognitive Decline (ARCD) en die nog in het vroege stadium van de ziekte verkeren. Ginkgo biloba werkt tevens ook als een krachtig antioxidant. Het beschermt het lichaam door vrije radicalen in het bloed te vernietigen en verbetert daarmee de bloedtoevoer naar de hersenen.

Het is altijd verstandig eerst zelf onderzoek te doen voordat u een geheugenproduct aanschaft. Er staan vele artikelen online en aanbieders zullen klantrecensies hebben die u kunnen helpen bij het bepalen welke producten legitiem zijn en welke niet. Het is belangrijk om te begrijpen dat supplementen alleen, niet effectief zijn. Wanneer u deze gebruikt zonder dieet en/of gezonde levensstijl zal u niet het gewenste resultaat behalen. Ze zijn bedoeld als een aanvulling op een gezond dieet, niet ter vervanging ervan. Raadpleeg altijd eerst uw arts voordat u de supplementen gebruikt.

Verbeter uw hersenkracht en geestelijke gezondheid met gratis middelen op https://blokpil.nl/

Reacties zijn gesloten.