Medisch en Verzorging blog

Bij www.implantatenutrecht.nl genoeg informatie te vinden

magnified_toothAls je een implantaat nodig hebt is het raadzaam om eens bij www.implantatenutrecht.nl te kijken. Hier vindt je namelijk genoeg informatie omtrent alles wat te maken heeft met implantaten. Ikzelf heb er gelukkig nog geen nodig maar mijn partner heeft er wel een nodig. Aangezien ik graag alles van tevoren opzoek om genoeg informatie te krijgen ging ik er deze keer ook weer vanuit dat ik hier informatie over kon vinden. Ik had alleen niet geweten dat ik ook zou wisselen van tandarts!Naamloos

Goede service.

 

Op de website van www.implantatenutrecht.nl werd het een en ander duidelijk voor mij in wat er gebeuren gaat wanneer je een implantaat krijgt. Nu is het zo dat een implantaat levenslang meegaat, hier heb je mits je het gebit verzorgd geen omkijken meer naar. Wie nog niet precies weet hoe dat het precies te werk gaat raad ik aan om bij hun op de website te kijken. logo_medium

Overgestapt!

Mijn partner vindt het niet zo prettig om naar de tandarts te moeten, nu dat hij weet dat hij ook nog een implantaat gaat krijgen valt het helemaal zwaar. Waar ik mijn informatie gevonden had was ook nog ruimte om daar klant te worden. Mijn eigen tandarts kon geen informatie geven wat de doorslag gaf om over te stappen, achteraf gezien ook de beste oplossing!

Reacties zijn gesloten.