Medisch en Verzorging blog

Alle zorg wordt gebundeld bij de PC2 Tandarts Eindhoven

Voor alle tandheelkundige hulp kun je terecht bij de PC2 Tandarts Eindhoven. Een team van 16 deskundige medewerkers staat dagelijks voor je klaar om je te helpen je gebit in optimale conditie te houden. De PC2 Tandarts Eindhoven beschikt over tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistenten, die worden bijgestaan door een aantal tandartsassistenten. De PC2 Tandarts Eindhoven is op alle werkdagen geopend. Maar als er sprake is van een spoedgeval kun je bellen naar 0900-5437745. Mocht je niet bij de praktijk terecht kunnen, dan zijn er via dat nummer altijd andere tandartsen die je in Eindhoven kunnen helpen.

PC2 Tandarts Eindhoven biedt altijd hulp

De beste manier om je gebit in conditie te houden is door regelmatig een controle te laten doen bij de PC2 Tandarts Eindhoven. De tandarts controleert je gebit en bespreekt op welke manier je de dagelijkse mondverzorging uitvoert. Als er bij de controle problemen worden geconstateerd zal de tandarts die met je bespreken. Hij vertelt welke behandeling nodig is en maakt een nieuwe afspraak om deze uit te voeren. Bij ernstige problemen helpt de PC2 Tandarts je verder met het zoeken naar een kaakchirurg, orthodontist en specialisten op het gebied van implantologie. 

Bespreek je angst met de tandarts

Bij de PC2 Tandarts Eindhoven wordt er alles aan gedaan om de beste kwaliteit te leveren. Het team steekt veel energie in het bijhouden van vakliteratuur. Op basis daarvan worden de modernste behandelmethoden toegepast. Er is speciale aandacht voor mensen die een grote angst hebben voor de tandarts. Zij stellen hun bezoek jaren uit totdat de problemen zo ernstig zijn dat behandeling echt niet meer kan wachten. Als je last hebt van angst voor de tandarts bespreek dat dan met hem. Je bent echt niet de enige die daar last van heeft.

Reacties zijn gesloten.