Medisch en Verzorging blog

Alles over een haartransplantatie

Een haarimplantatie. Het is niet zomaar even een behandeling waar je een twee drie voor kiest. Als je er last van hebt en er graag iets aan wilt doen, is dit uiteraard mogelijk. Je vindt het niet mooi, bent er onzeker over, dat is allemaal hartstikke vervelend. Uiteindelijk is het een keuze die je zelf maakt en dat mag allemaal. Graag delen wij de informatie over een haarimplantatie die je wilt weten! Zo ben je goed geïnformeerd erover en zal dat misschien makkelijker zijn bij de keuze die je maakt.

De situatie

Voor iedereen die kaal is of last heeft van kale plekken is de situatie anders. Als je jong bent, kan het zo zijn dat de kaalheid nog verder doorzet. Dit hoeft niet altijd zo te zijn, want als je jong bent kan er nog van alles gebeuren. Daarom is het soms goed om ook even te wachten en te zien wat het resultaat ervan gaat zijn. Als je er eenmaal voor kiest om naar een praktijk te gaan en de mogelijkheden te bekijken, kunnen zij voor je checken op wat voor klasse je zit. Bij elke praktijk zitten er adviseurs waar jij een persoonlijke adviseur aangewezen krijgt. Bij twijfel kan je dus altijd advies vragen aan zo’n persoon en je goed laten informeren.

De behandeling

Als je behandeld bent, kan het zo zijn dat je last krijg van haaruitval. Hier zal je even van schrikken, maar dit zijn de haren die net getransplanteerd zijn. Dit is heel normaal en gebeurd in de meeste haarimplantatie behandelingen. Dit is ook alleen maar ne goed teken. Het uitvallen van de haren is een afweerreactie van het lichaam en hoort ook zo te gaan. Wat er eigenlijk gebeurd is dat de haarzakjes moeten wennen en even schrikken van de behandeling. Geen stress dus! Het is ook niet zo dat je na de haarimplantatie gelijk ontzettende haargroei hebt. Dit komt allemaal in baby stapjes. Haarimplantatie istanbul is een bekend begrip in de harenwereld. Dit is ook een bekende plek waar je deze behandeling goed kan laten doen.

Gevoelig

Je kan natuurlijk wel begrijpen dat je hoofdhuid ontzettend gevoelig is na zo’n behandeling. Daarom moet je hier ook heel zorgzaam mee omgaan. Het borstelen van de hoofdhuid wordt dan ook verboden. Je moet je hoofd en vooral de hoofdzakjes laten wennen. Een haarimplantatie is een blijvende behandeling en hoeft dus niet herhaald te worden. Het resultaat is blijvend. Dit houdt ook in dat het qua kosten helemaal niet zo’n heftige behandeling is. 

Reacties zijn gesloten.