Medisch en Verzorging blog

Phonak hoortoestel als u last heeft van gehoorverlies

Heeft u last van gehoorverlies? Kies dan voor een Phonak hoorapparaat. Dit apparaat is erg revolutionair en is daarom betere dan het traditionele gehoorapparaat. Gehoorverlies is erg vervelend en vooral storend. Met een Phonak hoorapparaat gaat u de kleinste dingen weer horen. De regen op het dak, de wind en het gegiechel van de kinderen. Er gaat een wereld voor u open als u dit hoorapparaat in gebruik neemt. Een Phonak hoorapparaat is beter dan andere apparaten omdat deze het geluid in de gehoorgang plaatst precies op de plek waar het geluid wordt opgevangen. Het geluid hersteld hierdoor op de natuurlijkste manier. U zult door een Phonak hoorapparaat minder last krijgen van uw gehoorverlies. Twijfel niet en neem contact op met een van de medewerkers van Phonak. Dit kan via het telefoonnummer 00 31 88 600 88 50. Ook kunt u natuurlijk een mailtje sturen. Dit kan via het emailadres info@Phonak.nl

Mijn ervaring met Phonak

Nadat mijn tienerjaren voorbij waren gevlogen kreeg ik ontzettend last van gehoorverlies. De feestjes, de harde muziek en het ruige leven waren hier ongetwijfeld de oorzaak van. Toen er een rustige periode in mijn leven aanbrak besloot ik te gaan kijken naar een hoorapparaat tegen gehoorverlies. Mijn moeder, die zelf ook een hoorapparaat heeft, vertelde me dat ik moest gaan kijken naar een Phonak- apparaat. Deze waren volgens haar erg actueel, revolutionair en kwalitatief hoogwaardig. Uiteindelijk was dit ook zo in mijn beleving. Ik kocht een hoorapparaat van Phonak en er ging een wereld voor me open. De kleinste geluiden, die jaren gemist had, kwamen weer naar boven drijven. Ik stond er echt even versteld van! Een top apparaat als je last heb van gehoorverlies.

Reacties zijn gesloten.