Medisch en Verzorging blog

Goede creme voor droge huid

Ik heb al heel wat jaren last van een droge huid. Zeker in de koudere maanden van het jaar voelt dat erg oncomfortabel. Vaak is mijn huid rood en jeukt het. Soms heb ik zelfs last van wat kloofjes of schilfertjes.

Veel crèmes geprobeerd
Ik heb al heel veel crèmes uitgeprobeerd. Ik heb de allergoedkoopste crèmes geprobeerd, maar ook de allerduurste en alles wat er tussenin zit, maar ik bleef toch last houden. Sommige crèmes hielpen een klein beetje, andere helemaal niets.

Goede creme voor droge huid
Goede crème voor droge huid
Tot het moment dat ik de crèmes van Kneipp ging proberen. Ik was in eerste instantie sceptisch, dacht dat deze ook wel weer niet goed zouden helpen. Toen ik de eerste keer deze crème gebruikte vond ik deze gelijk fijn aanvoelen en hij rook ook nog eens lekker, dat was een mooie bijkomstigheid. Na enkele dagen merkte ik al zichtbaar verbetering. Ik had geen schilfertjes meer en mijn huid voelde minder trekkerig aan. Toch was ik nog steeds niet helemaal overtuigd, dat kwam natuurlijk door mijn vele eerdere ervaringen met andere merken. Maar ik merkte toch echt dat het elke dag beter ging. Nu gebruik ik de crème van Kneipp bijna twee maanden en van mijn droge en rode huid is niets meer te zien. Ik heb een heerlijk zachte huid met een gezond kleurtje! Ik ben hier echt blij mee! Eindelijk heb ik, na zo veel jaren, de perfecte crème gevonden. Voor mij niets anders meer!! Dus iedereen die ook last heeft van een droge huid, probeer de crèmes van Kneipp eens, je hebt grote kans dat je dan ook een heerlijk zachte en frisse huid krijgt! Succes!

Reacties zijn gesloten.