Medisch en Verzorging blog

Dit is de beste veiligheidstraining van Nederland

veiligheidstraining Het volgen van een veiligheidstraining is iets waardoor jij levens kunt redden. Zelf heb ik dit een tijdje terug gedaan om ervoor te zorgen dat ik sneller een baan kan vinden. Het is namelijk iets wat veel leidinggevenden fijn vinden als jij het hebt, maar waarin zij liever niet willen investeren. Het is voor hen namelijk een dubbele uitgave, omdat jij ook nog eens een dag weg bent. Toch is dit iets waardoor jij heel veel leert. Het is zo dat veel mensen wel basis principes onder de knie hebben, maar bijvoorbeeld reanimeren heeft best wel wat kennis nodig. Jij moet daarbij weten op welke plek jij moet drukken en met welke frequentie.

Een tip van mij

veiligheidstraining

Zelf heb ik mijn veiligheidstraining gedaan bij G4s. Hierover had ik veel goede verhalen gehoord via een vriendin. In een dag heeft zij haar diploma van EHBO behaald en dat herhaald zij nu jaarlijks. Zelf had ik ook nog veel interesse in bedrijfshulpverlening. Ik heb namelijk communicatie gestudeerd en dat heeft hier veel mee te maken. Beide opleidingen heb ik gevolgd en van allebei heb ik de examens gehaald. Ik kan het iedereen aanraden om het bij deze onderneming te volgen, want zij zijn heel erg goed hierin. De instructeurs zorgen ervoor dat jij jouzelf direct op je gemak voelt en daardoor leer jij ook makkelijker. Voor meer informatie kun jij altijd even op hun website kijken of contact opnemen. Dit kan gemakkelijk door te bellen of mailen en dan kun jij al jouw vragen stellen.

Reacties zijn gesloten.